Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Camping

Een perfect plekje, met veel privacy

Chalet de Huismus staat op de rustige 4-sterren ANWB Camping Rijsterbos. U vindt ons chalet op veld K, no. 117. Het chalet staat op een ruim veld, met de voorkant in de richting van het bos. Hierdoor heeft u de nodige privacy, heeft u op het terras de hele dag zon en zult u niet per se ervaren dat u op een camping staat.

Campingfaciliteiten

Op de camping is een ruim verwarmd buitenzwembad en er zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Tevens biedt de camping u broodjesservice aan en is er kano-, fiets- en scooterverhuur. Er is een wasserette aanwezig, voor gebruik dient u muntjes bij de receptie aan te schaffen.

Campingreglement

Het chalet wordt privé verhuurd en is geen eigendom van de camping. Er worden geen extra campingkosten in rekening gebracht.

Er mag 1 auto bij het chalet geparkeerd worden. Komt u met meerdere auto’s, dan zullen de andere auto’s buiten het campingterrein geparkeerd moeten worden. Meld u bij aankomst even bij de receptie van de camping om een toegangspas voor de auto te krijgen (na betaling borg), de campingbeheerders zullen op de hoogte zijn van uw bezoek.

Tussen 23:00 en 08:00 is de slagboom gesloten. Tussen deze tijden geldt er ook een rust-protocol. Meer informatie kunt u vinden in het informatieboekje in het chalet.