Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

Wij zijn Peter en Marjolein Wijbenga, een jong en getrouwd stel die van diverse manieren van reizen houden. Zo houden we van kamperen, maar ook georganiseerde reizen naar verre landen, backpacken/treinreizen en we gaan met regelmaat een weekendje weg om weer een nieuwe stad/omgeving te ontdekken.

We wonen zelf in Lemmer, Nederland. Sinds december 2020 zijn we trotste ouders van onze dochter Lente. Peter is Operations Manager bij FrieslandCampina en Marjolein is docent Gezondheidszorg en Welzijn op het middelbaar onderwijs.

Gedeelde hobby’s zijn Steden, Musea, Cultuur snuiven en Natuur bekijken en wandelen. Peter is daarnaast erg sportief en beoefent diverse buitensporten waaronder Golfen (Golfclub Gaasterland) en Kitesurfen.

Sinds 24 mei 2020 zijn wij trotse eigenaar van Chalet de Huismus. De bosrijke omgeving is hetgeen ons het meest aangetrokken heeft. We verblijven zelf erg graag in ons chalet, maar hebben besloten om dit prachtige plekje te delen met u! We vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen, vanwaar we alles in en om het chalet tot uw beschikking hebben gesteld.

Peter onderhoudt het meeste contact met de gasten. We zullen u niet in alle gevallen treffen, maar kijken er zeker naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten! We hebben er alles aan gedaan om het volledig naar uw zin te maken en hopen dat u een prettig verblijf zult hebben in Chalet de Huismus.

Met een deel van de inkomsten steunen wij goede doelen. Sinds 2021 hebben we daar een samenwerking aan toegevoegd met het goede doel “Reis met je Hart”. In deze samenwerking verzorgen wij volledig verzorgde vakanties voor mensen/gezinnen die op of onder de armoedegrens leven. Met veel plezier stellen wij ons chalet beschikbaar om ook voor deze groep mensen een vakantie mogelijk te maken. Onderstaand een overzicht van de goede doelen die wij steunen, met dank aan uw boeking!

Hartelijke groeten, Peter en Marjolein

 

26 Juni jongstleden stonden wij in de Telegraaf met de volgende advertentie (dankzij Reis met je Hart):